توضیحات کوتاه در مورد تولید پنجره upvc
از زمان ورود درب و پنجره دوجداره به ایران ابهامات زیادی در حوزه تولید و عرضه و نصب ان ایجاد شده است که تا به امروز این موضوع وجود داشته و دلیل عدم اگاهی اقشار مختلف جامعه ، نبود یک منبع معتبر و جامع در این حیطه کاری است که به لطف اینترنت و گسترش صنعت ای تی و تولید محتواهای جامع مخصوصا در زمینه درب و پنجره upvc و الومینیوم تا حدود زیادی این مشکل در حال بر طرف شدن است.
قصد داریم مرور کوتاهی بر تولید درب و پنجره دوجداره داشته باشیم و به صورت گذرا و مختصر نگاهی به این صنعت در حال رشد کنیم و چشم انداز و بازار ان را در ایران و کشورهای همجوار بررسی کرده و به نتیجه مناسبی برسیم.
مراحل تولید پنجره upvc
تولید پنجره دوجداره upvc یکی از مواردی است که با تعداد مشخصی دستگاه می توان به سمت ان حرکت کرد و به دلیل سطح تقاضای بالای ان در بازار داخلی به سادگی و بازاریابی هدفمند به سود خوبی دست یافت.
اشاره کوتاهی به بخش ها و دستگاه ها و تخصص های مورد نیاز کارگاه های تولید می کنیم:
به جرات می توان گفت که برش پروفیل مهمترین قسمت تولید درب و پنجره دوجداره است که معمولا افراد متخصص و تحصیل کرده و باهوش را برای ان در نظر می گیرند زیرا دقت در کنار هوش بالا و سرعت عمل لازمه موفقیت در این بخش می باشد.
در برش ، معمولا چند پروژه باهم اجرا می شود یعنی نرم افزار اطلاعات چند پروژه را که وارد ان شده است با توجه به ابعاد پروفیل چینش کرده و در اختیار برشکار قرار می دهد و دقت نرم افزار به قدری بالاست که از هدر رفت پروفیل UPVC جلوگیری می شود.
در مرحله برش قسمت های مختلف درب و پنجره اعم از فریم ، لنگه ، T یا مولین در ترتیب و نیاز تولید برش داده می شود.
بخش جوش نیز از قسمت های حائز اهمیت در بحث تولید درب و پنجره دوجداره می باشد که فاکتورهای خود را می طلب که بیشتر دستگاه محور است تا تخصص محور یعنی بیشتر کار به عهده دستگاه است و فردی که در این قسمت کار می کند باید صرفا دقت بالایی داشته و مواظب اب شدن پروفیل باشد و قسمت های مختلف را به خوبی در دستگاه قرار دهد تا به خوبی جوش خورده و در ادامه تولید دچار مشکل نشود.
بعد از مرحله ذکر شده نوبت به پولیش می رسد، همانطور که از اصطلاح ان مشخص است نوبت به تمیزکاری می رسد و فرد مورد نظر با دستگاهی که مخصوص این کار تعبیه شده است اقدام به حذف اضافاتی که در اثر جوش به وجود امده است، می کند.
بعد از جوش و پولیش نوبت به اتصال پروفیل T شکل با توجه به نقشه پروژه و اندازه های مشخص می رسد که در اینجا افراد فنی به وسیله پیچ های مخصوص و دریل و پیچ بند اقدام به اتصال ان می کنند.
حالا نوبت برش و اندازه گیری و نصب زهوار می رسد که این بخش نیز با توجه به دقت و اندازه گیری انجام می پذیرد و سرعت عمل حرف اول را در پیشبرد ان می زند زیرا حجم پروژه در کارگاه های تولیدی بالاست و به سرعت باید پس از تولید بارگیری انجام شود.
برش و قرار گیری گالوانیزه در جان پروفیل نیز قبل از جوش اجرایی می شود و یکی از پر خطر ترین قسمت های موجود است و می توان به جرات گفت که لازمه استحکام درب و پنجره upvc انجام درست این بخش می باشد.
تک تک مراحلی که ذکر کردیم در رگلاژ و تعمیر درب و پنجره دوجداره upvc نقش داشته و رعایت استاندارها و اصول مهندسی می تواند تا سالها استفاده از این ابزار کاربردی را ممکن کند.
هزینه تولید با توجه به واردات بخشی از قطعات کمی بالاتر از حد مجاز است اما قیمت نهایی که به دست مصرف کننده می رسد با در نظر گرفتن مزایای بی نظیر و طول عمر ۳۰ ساله کاملا مناسب می باشد.
بهینه سازی انرژی اصلی ترین دلیل اختراع و طراحی و استقبال از این محصول بوده است و زیبایی ظاهری در کنار سبک بودن و امکان تعمیر و تعویض قطعات سبب رشد روز افزون ان شده است.
با گذشت زمان طرح ها و ساختارهای متنوعی در تولید درب و پنجره upvc به وجود امد و این مسئله سبب تخصصی تر شدن ساخت و نصب و تعمیرات شد.
با تشکر عالی و مفید بود